Raloo
Am avut parte de inca o surpriza minunata, de data aceasta din partea Dariei, aka kittenhood, care m-a rugat sa ii trimit cateva poze si vorbe cu si despre "atelierul" meu.
Ii multumesc Dariei si pe aceasta cale pt articol, iar pe voi va invit sa aflati mai multe despre ea si minunatiile ei la acest link: kittenhood.wordpress.com .

See you soon! :-)
Raloo
BohemianSin mi-a facut astazi o supriza grozava! A scris pe blogul oficial Breslo un articol despre norisorul meu cel nou. Si nu orice articol, ci unul foarte, foarte dragalas. Il puteti citi aici:http://www.breslo.ro/blog/cloud-no-9 .

So, Bohemian, iti multumesc din suflet pt aceasta onoare!

Nu uitati sa aruncati o privire si pe blogul ei, la http://bohemiansin.blogspot.com/ , unde va asteapta o lume magica, parol!

Acesta e norisorul si puteti afla mai multe detalii despre el pe Breslo, la acest link: http://www.breslo.ro/Product/funkCloud_201696 . Il voi posta in curand si aici, pe blog.

Thanks for reading! See you soon!

P.S. Don't forget to smile! :-)



Raloo
Foarte cald, dar atmosfera a fost foarte speciala, datorita festivalului Art Mania si concertelor rock ce aveau loc in acelasi timp cu targul. Am vazut o multime de oameni interesanti si n-am avut timp sa ne plictisim deloc.
Dupa o zi caniculara si obositoare la targ ne-am relaxat la o cafenea pe Podul Mincinosilor, savurand o cafea si o limonada.
Pe scurt, Sibiul e absolut fantastic si ma voi intoarce acolo cu placere oricand.

See you soon!
Smile! :-)











Raloo

De ce?
Pentru ca targ!
Targ unde?
La Sibiu, in Piata Mica \:D/
Cand?
Sambata, 14 august!

Be there!

(P.S. Chiar imi era dor de un targ la Sibiu. Si Art Boutique pica fix la un an minus o zi de cand am participat la primul targ, tot la Sibiu. Targul tine de fapt 3 zile, dar eu voi fi acolo doar sambata si voi fi colega de stand cu Ioana de la http://hand-made-art-wear.blogspot.com/)

Se ya soon! Pana atunci, don't forget to smile and wear colour!